Däckdragning, ridning och en liten joggingtur

Dagens  träning vart lite mer annorlunda (och trevligare) än den vanliga träningen för mig. Dagen började jag med att dra däck tillsammans med hundarna i två timmar. Om det kan jag bara säga att jag är så leds på detta mildväder. Hade det inte varit för Vegas regndress hade jag haft två helt genomskitiga hundar. Som det är nu har jag bara en (och det känns som en för mycket) och att få bort skiten är i stort sett omöjligt verkar det som, spelar ingen roll hur mycket jag gnuggar och duschar henne, smutsen är som gjuten i schäferpälsen… Men en härlig tur hade vi, vädret var strålande!

Sen fortsatte jag med något jag inte gjort på VÄLDIGT länge, jag var ute och red. Inte bara en gång, utan två. Det var så otroligt mysigt! Sen vilket sällskap på det! Åh, rida är så roligt, rofyllt och mysigt. Vill bara mer 🙂

Sen men inte minst ska jag tillägga att jag och Christelle joggade en liten tur innan vi lagade middag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *