Havspaddlarnas blå band, dag 10

Havspaddlarnas blå band, dag 10

Tylö-Skaudd, 35 km
Min tur med vädret håller i sig! Det blåste endast några få sekundmeter när jag korsade Laholmsbukten. Själva överfarten är ca 20 km. Det är speciellt att se hur landskapet ändras i takt med att man kommer närmre. Först såg jag bara Bjärehalvön som ett blått dis i horisonten. Men kilometer för kilometer började ett landskap ta form.
För att hålla motivationen uppe under paddlingen idag så lyssnade jag på musik och skrålade med. Första gången sen jag startade. Både tiden och kilometrarna upplevde jag därför gå väldig snabbt. Jag gick iland lite öster om Höghallaudde. Landskapet ser helt annorlunda ut här mot sträckan norrut. Påminde mig lite om Korsika, men i miniformat.
Jag paddlade sen på till Torekov där jag gick iland igen för att fylla vatten innan jag paddlade sista biten till Dagshögs stenbrott. Här tältar jag i natt trots att jag kom hit så tidigt på eftermiddagen. Men tänkte att det kanske skulle bli för långt att paddla hela vägen över Skälderviken. Skönt med en kort dag! På kvällen kom Henrik och hälsade på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *