Havspaddlarnas blå band, dag 12

Havspaddlarnas blå band, dag 12

Sofiero-Ålabodarna, 20 km
Även i morse när jag vaknade var tältduken täckt av frost och vattnet på marken frusit till is. Är glad över att jag har med så mycket varma kläder att jag slipper att frysa!
Luften var kall hela dagen trots att solen sken. Eller det var vinden som kylde mest. Fick tyvärr inte se några tumlare idag heller. Det blåste runt 8 m/s och vinden kom snett framifrån. Det gjorde att det var väldigt tungpaddlat. Ibland kändes det som om jag inte tog mig framåt överhuvudtaget. Jag hade inte långt till Helsingborg varifrån jag startade, men det tog lång tid att komma till platsen där jag skulle korsa färjorna. Den korsningen gick däremot väldigt bra!
Jag paddlade på fram till Ålabodarna där jag paddlade in i hamnen för att luncha. Bestämde mig ganska snabbt för att bryta här idag. Jag hade bestämt sen länge att jag skulle träffa Sandra ikväll. Men det kändes mycket mer lockande att träffa henne så tidigt som möjligt! Så så blev det 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *