Havspaddlarnas blå band, dag 17

Havspaddlarnas blå band, dag 17

Hörte-Kåseberga, 39 km
Ibland undrar jag om det är jag som har osedvanlig tur och får möta så många underbara, snälla och hjälpsamma människor eller om det helt enkelt är så att världen är full av dom? Hursomhelst är jag oerhört tacksam för alla dessa människor som förgyller min tur. Dagen började på ett sånt förgyllt sätt i form av bullar och croissant. Just som jag skulle packa i kajaken så kom brödbilden och skulle lämna bröd till restaurangen. Mannen som körde kom fram till mig och frågade om vad jag var ute på. Sen blev jag ombedd att följa med till bilen och där gav han mig dessa godsaker. Log sen resten av dagen!
Vattnet låg så lugnt och stilla när jag började paddla. Havets lugn smittade av sig! Det blev en väldigt fridfull paddling.
Strax efter Abbekås kom en man i sin fiskebåt för att önska mig lycka till. Han sa att det synes att jag var på väg till Haparanda. Vad han tog det på vette katten. Strax efter hamnen i Ystad stannade jag till för att fika lite.
Paddlade sen på till Kåseberga. Sist jag paddlade blå bandet var det min absolut mest magiska sträcka. Just innan Kåseberga och Ale stenar då den branta sluttningar var täckt av vallmo i full blom och människor som flög med färggranna skärmar. Idag var det inga blommor. Men ändock väldigt vackert!
Sandra kom och mötte upp och så gick vi upp till platån med stenarna och satte oss och blickade ut mot havet medan vi picknickade. Det blir inte mycket trevligare än så!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *