Havspaddlarnas blå band, dag 18

Havspaddlarnas blå band, dag 18

Kåseberga, 0 km
Redan innan jag började paddla blå bandet hade jag bestämt med Sandra att vi skulle ha en heldag tillsammans nån av påskdagarna. Det hade vi idag. Vädret var helt strålande och hon tog mig till sin älskade Vombsjön. Där tog vi en underbar promenad tillsammans.
Sandra gjorde i ordning en överraskning till mig med födelsedagstårta och presenter. Fyller år i slutet av maj, men då kommer jag mest troligt vara långt borta från Skåne så Sandra ville passa på.
På kvällen fick jag följa med på middag hemma hos en av Sandras systrar. Tiden går fort när man har rolig och vipps hade en hel dag gått. Jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *