Havspaddlarnas blå band, dag 19

Havspaddlarnas blå band, dag 19

Kåseberga-Kivik, 52 km
Havet låg stilla när jag började att paddla i morse och har egentligen varit stilla hela dagen. Jag får ibland en svindelliknande känsla när havet ligger stilla. Speciellt när vattnet är klart och jag kan se hur djupt det är.
Efter ca en mil österut var det dags att börja paddla norrut. Så nu ligger sjökorten äntligen rätt. När jag paddlade söderut hade jag dom uppochner för att det skulle bli rätt, men då är det ett elände att läsa vad som står.
Jag paddlade på till Skillinge med gamla sommar och vinter i P1 i öronen. Gillar verkligen att lyssna på alla dessa berättelser. Pausade kort i hamnen innan jag fortsatte vidare norrut.
I dessa trakter finns det många långa stränder. Det var 19 grader varmt idag och nära på vindstilla vilket resulterade i väldigt mycket folk på dessa stränder. Men av alla dessa människor såg jag bara två som tog sig ett dopp.
Paddlade på till Baskemölla där jag tog en fikapaus. Även här var det mycket folk. När jag sen fortsatte norrut tog jag sikte på Stenshuvud. Med lite fantasi ser det på håll ut som en anka som ligger på mage och fyren är då längst ute på näbben. När havet ligger så stilla som det gjort idag är det lite läskigt att titta ut mot horisonten kan jag tycka då man inte ser vart havet slutar och himlen tar vid.
Paddlade förbi flera som flugfiskade innan jag nådde hamnen i Kivik där jag satte upp mitt tält.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *