Havspaddlarnas blå band, dag 36

Havspaddlarnas blå band, dag 36

Köpmanholm, Yxlan-Hammarskogen, Väddöviken, 59 km
Kroppen är så inställd på att vakna samma tid precis varje morgon. Skönt på ett sätt! Men ibland vore det lite skönt med sovmorgon. Kroppen kändes seg efter gårdagens kilometrar. Men jag måste också säga att kroppen imponerar. Efter en stunds paddlande var tröttheten som bortblåst.
Jag paddlade på till Kapellskär. Höll mig nära öar med smårädsla för att krocka med något stort passagerarfartyg. Det var aldrig nära. Men det kändes ändå bra att ha lite distans till dom.
Även idag har jag haft vinden med mig! Verkligen superskönt. Mycket mindre mot igår, men den som var knuffade på i ryggen. Så var det helt fram till Björnöfjärden. Där var sjön lite stökig men direkt efter det blev jag mer skyddad från vinden. Ju mer det smalnade av desto vackrare blev det enligt mig. Stora fält med vitsippor på kanterna av kanalen och vattnet stundtals nära på spegelblankt. Det blanka suddades dock ut av tre olika regnskurar.
Jag har, precis som dom senaste dagarna, haft örn ovanför mig flera gånger dagligen. Mäktiga djur som är fascinerande att titta på. Kan sitta länga och bara spana på dom.
Mette har varit på konferens i Uppsala idag. När den tog slut kom hon och mötte upp mig. Blev en trevlig kväll med god mat. Grillat!

DCIM100GOPROGOPR0150.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DCIM100GOPROG0010170.JPG

DCIM100GOPROG0010202.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *