Havspaddlarnas blå band, dag 47

Havspaddlarnas blå band, dag 47

Fillinghamn-Storgrundet (Hörnefors), 53 km
Hade en liten orm utanför tältet när jag klev upp i morse. Glad att den inte fått för sig att ringla sig in i tältet. Efter att ha packat samman allt gav jag mig iväg på ett helt stilla vatten. Jag tycker att världen känns så magisk när den är så stilla! Till en början var himlen helt blå, men under morgonen drog det in allt fler moln. Älskar att titta på molnen när dom befinner sig i vattnet. Gillar även när himmel och hav har samma färger så att det är svårt att avgöra var havet slutar och himlen tar vid.
Det var så skönt att få paddla i bara underställ idag igen! Höjden av lyx 🙂 kroppen kändes dessutom mycket piggare idag mot igår. Även det är jag tacksam för.
Som vattnet låg så stilla kunde jag paddla rakt över Degerfjärden och sen direkt över till Järnäsudden. Jag paddlade på upp till Sikhällan. Där gick jag iland för att luncha. Blev en längre paus i solen. Ljuvligt!
Jag tog sen sikte på Norrbyn innan jag letade mig mellan flera öar på min väg till Storgrundet. Där tältade jag även sist jag paddlade. Men då på natt 70. Strax efter att jag fått tältet på plats och packat in alla mina prylar började det regna. Skönt att jag hann komma in innan jag blötte ner mig eller några prylar. Mysigt att sitta inne i tältet och lyssna på regndropparna.

En reaktion på “Havspaddlarnas blå band, dag 47

  1. Vilken sorts orm? Det finns helt ofarliga ormar, och de flesta är väldigt skygga och ringlar iväg hellre än att anfalla.

    Varför är stenarna så vita på bilderna? Hoppas att det inte är frost ❄️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *