Europapaddling dag 11​

Europapaddling dag 11

10 km innan Gelibolu-Kalanora Kumsali, 17 km

Älskar verkligen soluppgångar! Morgonen är dygnets vackraste tid enligt mig. Älskar lugnet som råder på morgonen!

Vattnet var lugnt hela vägen fram till Gelibolu. sen började det blåsa lite grann och det var tillräckligt för att det skulle bygga upp vågor. Bounty gillar inte alls vågor sen vi kapsejsade. Inte ens små som det var idag. Tidigare har hon inte brytt sig om såna. Slutade därför paddla direkt när vi nådde land. Tänker att hon får vänja sig igen långsamt. Medan vattnet låg stilla tränade jag små tricks med henne. Tänker att det är viktigt att hon förknippar kajaken med något bra. Så här kommer jag fortsätta tills dess att hon känner sig helt trygg igen. Det ska vara ett nöje för oss båda!

Väl på land tog vi en promenad. Även promenaderna känns viktiga så att Bounty får röra på sig! Tror att jag tycker att det känns viktigare att hon får rör på sig mot vad hon gör själv. Sen låg Bounty och solade resten av dagen.

Rulla till toppen