Långfärdsskridskor på Helgesjön

Den kanonfina dagen igår gav mersmak, därför var jag ute och åkte långfärdsskridskor även idag. Jag var ute med mina kusiner, Josefine och Victoria. Vi hade helt underbar is, under natten hade det snöat lite så isen täcktes av en tunn tunn hinna snö, så pass tuss att man inte märkte av den mer än att den färgade hela sjön vit. Isen på Helgesjön var betydligt tunnare än den som var på Ottsjön. Så efter att vi mött ett par, som också var ute och åkte, som berättade att det var en man som plurrat igår la vi till med en mer försiktig åkstil. För hamna i vattnet vill man ju helst undvika.
Dixie fick till sin stora besvikelse inte följa med idag, men Vega var med samt Josefine och Victorias hund Greta. Greta är en pointerblandning, mao mycket energi.
Vi hade en jättefin och rolig dag tillsammans, längtar redan ut igen 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *