Sponsorer

Mina kostnader på turer är mycket låga. Jag har en budget på ungefär 1000kr/vecka, lite mer på platser där jag inte får tälta. Mycket av min utrustning får jag av fantastiska sponsorer, mitt varmaste tack går till er!

Kläder och annan utrustning kommer från Bergans, så som t.ex. ryggsäck och skalkläder.

Hilleberg förser mig troget sedan många år med tält för mina turer.

Friluftsköket jag använder kommer från Trangia.

Aclima Logo

Aclimas underställ är trogna följeslagare på mina turer.

cropped-aredalens-hund-o-hast-logga

All utrusning och mat till hundarna kommer från Åredalens hund och häst. Hundarna får extra energi i form av pølsa från Troll varje dag.

fjallcom

Fjällcom är sponsor av Garmin Inreach nödsändare och GPS. Fjällcom hyr ut nödsändare för din vandringstur - du behöver inte köpa några dyra enheter eller abonnemang för en veckas fjällvandring!
Behöver du en nödsändare på din nästa tur? Hyr via Fjällcom och använd koden LH2020 eller boka via denna länken, så får Lina en del av hyreskostnaden – du stöttar hennes äventyr samtidigt som du ökar din egen säkerhet!

VAIA-logo

Webbhotellet som hemsidan ligger på drivs av VAIA - med säte i Norra Sverige och kontor Åre är det så lokalproducerat som en hemsida kan vara.

Logga_E. artform, 1910, PNG

Loggan är designad av Erika Fransson

Naturligtvis Media, Logga, 500x500, Färg, 72 dpi

Anna Elisabeth Gustafsson på Naturligtvis Media har byggt och designat hemsidan och sköter även det löpande underhållet.

Scroll to Top