Sponsorer

Mina kostnader på turer är mycket låga. Jag har en budget på ungefär 1000kr/vecka, lite mer på platser där jag inte får tälta. Mycket av min utrustning får jag av fantastiska sponsorer, mitt varmaste tack går till er!

Hilleberg förser mig troget sedan många år med tält för mina turer.

Aclima Logo

Aclimas underställ är trogna följeslagare på mina turer.

LOGO+RC+DMS+2016-A-Logos_72_til web

Hundarnas bränsle kommer Royal Canin i form av Energy 4800 och Martahon 5000. Produkter som är specifikt framtagna för hundar som lever och arbetar under extrema förhållanden såsom kyla och långvarigt arbete. Vill du veta mer kontakta info.swe@royalcanin.com.

cropped-aredalens-hund-o-hast-logga

All utrusning till hundarna kommer från Åredalens hund och häst.

DALUM FINAL Font och grafisk symbol

Dalumsweden

Stekhällen som Lina har med sig på sina äventyr/vita bandet kommer från svenska varumärket Dalum från Dalarna. Den svensktillverkade stekhällen av lättviktsmodell kommer med en formsydd väskan och är framtagen för att vara lätt och smidig att ta med sig vid alla tillfällen – alltifrån vardagsutflykten till de stora äventyren. Vill du veta mer kontakta: hej@dalumsweden.se

Trangia

Stormköket som Lina använder för att laga mat och smälta snö i under turen kommer från Trangia. Trangiaköken tillverkas i Linas hemby Trångsviken.

fjallcom

Fjällcom är sponsor av Garmin Inreach nödsändare och GPS. Fjällcom hyr ut nödsändare för din vandringstur – du behöver inte köpa några dyra enheter eller abonnemang för en veckas fjällvandring!
Behöver du en nödsändare på din nästa tur? Hyr via Fjällcom och använd koden LH2020 eller boka via denna länken, så får Lina en del av hyreskostnaden – du stöttar hennes äventyr samtidigt som du ökar din egen säkerhet!

VAIA-logo

Webbhotellet som hemsidan ligger på drivs av VAIA – med säte i Norra Sverige och kontor Åre är det så lokalproducerat som en hemsida kan vara.

Logga_E. artform, 1910, PNG

Loggan är designad av Erika Fransson

Naturligtvis Media, Logga, 500x500, Färg, 72 dpi

Anna Elisabeth Gustafsson på Naturligtvis Media har byggt och designat hemsidan och sköter även det löpande underhållet.

Rulla till toppen