Cykel i Europa. Dag 11: Courcelles-Lès-Lens – Lille

Cykel i Europa. Dag 11: Courcelles-Lès-Lens – Lille 
Vi vaknade tidigt i parken som vi slagit upp våra tält i. Hela samhället verkade ännu sova, det enda som hördes var änderna som aldrig verkar vara tysta. Medan vi åt vår frukost så började världen så smått vakna till liv och det till en fantastisk soluppgång. 
Vå följde kanalen vidare, hela vägen till Lille. Det var en härlig cykelsträcka i helt underbart väder! Solen värmde gott. Vi kom fram till Lille redan före lunch. Så medan vi väntade på Lucie, Florent och Leslie så satt vi på en stor gräsplan och bara hade det gött i solen! 
Att träffa De tre igen var bara för bra, vet inte helt vilka ord jag ska använda för att beskriva hur fantastiskt det var. Underbara människor! Vi ska stanna i Lucies och Florents lägenhet till efter helgen. Så mysigt!!!!

Rulla till toppen