26/4-15 Sylarnas fjällstation-Fältjägarstugan

26/4-15 Sylarnas fjällstation-Fältjägarstugan

Dag 66
Varannandagsväder! I morse när jag slog upp ögonen möttes jag av en strålande dag! Klarblå himmel och sol som lyste upp alla vackra fjällformationer! Skidturen till Helags fjällstation kan inte beskrivas på något annat sätt än magisk! 
Vid vindskyddet Mieskentjakke skidade jag ikapp Helena och vi stannade och fikade tillsammans. Backarna ner mot vindskyddet gick jäkligt fort alltså! Där gällde det att ha tungan rätt i mun, hålla koll på båda hundarna samt vart skidorna egentligen var! 
Från vindsyddet skidade jag på i ett bra tempo till Helags. Föret var perfekt! 
Jag har aldrig tidigare varit på Helags, men för en trevlig och fin station. Jag kom dit vid  halv tolv och hade turen att bli bjuden på lunch av personalen. Supergott!  

Jag hade en härlig skidtur i till Fältjägarstugan. För ett vackert landskap! 

 

Rulla till toppen