Pacific Crest Trail, dag 60

Pacific Crest Trail, dag 60
namnlös Stream-Red’s Meadow (-Mammoth Lakes): 17,5 km
PCT mile: 906,5

29 juni 2016

Forsen brusar intill tältet och solen letar sig upp över bergen. Inget färgar världen så vackert som morgonens första solstrålar. Solen färgar i dom tidiga morgontimmarna allt den kommer åt gyllene.

Med lättare ryggsäckar mot på länge börjar vi vår vandring mot Red’s Meadow. Vandringen gick genom barrskog hela dagen. Vi gick även genom något som kändes som en stor trädkyrkogård. Ett stort område med liggande furor och dom som ännu stod var knäckta på mitten. -Rester från en skogsbrand för länge sedan.

På vår väg ned mötte vi ”Tanter på tur” -svenskar nummer 5&6 som vi mött längs leden. I över en timme stod vi och pratade, väldigt trevligt!

I Red’s Meadow åt vi varsin burgare innan vi tog bussen ner till Mammoth Lakes. På bussen mötte vi Marwin som vi tidigare mött i Kennedy Meadows. En bekant till honom bor här och han fick låna hennes bil och hjälpte oss sen hela eftermiddagen med att uträtta alla dom ärenden som skulle fixas. Postkontor, mataffär och vandrarhem. Så himla snällt! Vi har verkligen haft turen att möta så många helt fantastiska människor längs vår vandring. Marwin, läraren som viger hela somrarna till vandring är en av dom!

image image imageimage

Rulla till toppen