Pacific Crest Trail, dag 120

Pacific Crest Trail, dag 120
brandförstörd skog-Bäck med träbro: 36 km
PCT mile: 2030.4

28 augusti 2016

Flera rådjur med kid nära tältet på morgonen. Regnet uteblev. En klar dag väntas. Medan vi åt vår frukost letade solen sig upp och vi fick skåda en vacker uppgång. Fortsätter genom brandförstört område några Miles. Pausar när frisk skog tagit över och passar på att bada och skölja upp kläder vid tjärn.

Fin utsikt mot Mt. Jefferson. Vandrar uppe på en rygg en sträcka. Går om Chipmunk (Trail Angeln som vi mötte vid ”cash 22”) och hans bror Cowbell som är ute på en veckolång tur. Vi passerar några mindre tjärnar under dagen och lunchar vid en av dom. Går sen på i raskt tempo till Milk Creek innan längre uppförsbacke, som jag går i allt annat än ett raskt tempo, till vad med stark fors. Grått glaciärvatten. Första vadet på väldigt länge.

Dagen har varit mer kuperat mot på ett tag. Fin natur idag med vackra vyer.

Höstfärger börjar synas i floran. Tältar vid bäck. Pratar med och får visa vandringstillstånd för rangern Eric Gjonnes. Trevlig man.

Läser ut Gösta Berling.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *