Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 8

Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 8
Skatören-Tärsören, 10 km
Klev upp tidigt (som vanligt). Prognosen lovade hårda sydliga vindar från eftermiddagen så tänkte att det är bäst att jag nyttjar den delen av dagen som jag kan.
Det gick till en början bra. Väldigt bra! Vackert väder och härlig paddling. Men strax innan Söderholmen började himlen bli allt mörkare. Jag tänkte att lite regn går bra. Jag siktar på att ta mig till fastlandet och någon hamn. Det började att blåsa upp lite. Men inte mer än att man inte kunde ta sig framåt. Även om det gick lite tungt. När jag var lite utanför Tärsören lystens hela himlen upp av blixtar. Ville inte bli fast mitt i vattnet i det vädret så styrde snabbt till Tärsören. Tänkte att jag kunde vänta ut åskan där. Men det var bara att ge upp. Vinden bara tilltog.
Så jag hoppas att den som äger stugan vars tomt jag tältar på inte misstycker. Men kände att jag inte hade något annat val än att stanna här.
Önskar du att turen blir längre? 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Scroll to Top