Fortsättning av påbörjad Europatur

Den 26 januari i år påbörjade jag en Europatur på skidor, i kajak och på cykel. Turen startad jag tillsammans med mina hundar uppe vid Treriksröset. Vi skidade fjällfararnas vita band under 60 dagar. Totalt blev det 1354 km med skidor och pulka ner till Grövelsjön. Turen fortsatte jag sedan med kajak. Det blev ca 4600 km längs Sveriges, Finland, Estlands, Lettlands samt delar av Litauens kust. Därefter var tanken att jag skulle cykla med kajaken på släp till svarta havet för att fortsätta paddlingen därifrån. Tyvärr gick det inte som jag hade tänkt eftersom jag blev överfallen i mitt tält och fick handen skadad (se tidigare inlägg). Men nu har handen börjat bli bättre efter att den blev ihopspikad och gipsad, har även påbörjat rehaben av den för att återfå rörlighet och styrka. Jag går även i terapi för att få hjälp att bearbeta det inträffade. Den sista september har jag min sista träff med min psykolog och hoppas därför på att kunna fortsätta den påbörjade turen redan i början av oktober! Även handen bör vara mycket bättre då.

Rulla till toppen