Europapaddling dag 3

Europapaddling dag 3
Marmara Ereğlisi-Tekirdağ, 42 km

Klockan 2 på natten/morgonen kom Tarkan och Ahmet. Jag hade rensat ut så mycket från min kajak som möjligt och skickade det med Tarkan. Jag kommer att behöva minska min packning ytterligare. Men det här fungerar för nu. Tarkan och Kerem körde sen direkt tillbaka. Somnade om och fick sen vakna till en vacker soluppgång.

Jag och Ahmet har haft perfekt väder även idag att paddla i. Så underbart! Lagom varmt och en lätt medvind. Bounty verkar väldigt nöjd. Förutom när jag drar upp solskyddet. Då sträcker hon sig så långt hon kan utanför korgen för att få så mycket sol på sig som möjligt.

Idag mötte jag min första andra paddlare. En kvinna som vi stannade och pratade lite med.

Vi paddlade på till Tekirdağ där vi möttes av en båt med en fotograf i. Någon tidning kom och mötte upp för ett reportage! I hamnen möttes vi upp av ett helt gäng trevliga män och blev bjudna till Suats båt där jag får stanna så länge jag önskar. På kvällen när vi alla satt och pratade togs väderleksrapporten fram. Den visade på dåligt väder (hårda vindar) för söndag och måndag så dom tyckte att jag skulle stanna kvar här tills tisdag även fast morgondagen skulle ha perfekt paddelväder. Det för att det här är en säker plats att bo på.

Rulla till toppen