Europapaddling dag 10

Europapaddling dag 10

Eriklice-10 km innan Gelibolu, 45 km

Så skönt att få se vattnet ligga nära på helt stilla! Endast småvågor tryckte på mot stranden. Små men tillräckligt stora för att blöta ner mig på vägen ut. Detta glömdes dock snabbt när två delfiner kom simmandes förbi kajaken! Tyvärr hann jag aldrig ta kort på dom.

Vi paddlade på till Sarköy och tog vår första paus där. Paddlade in i hamnen och pausade där. Fortsatte sen. Det är lite knepigt att paddla när det är så grunt. Så tänkte att det var bra att passa på att stanna det var lätt att ta sig i och ur kajaken. På övriga pauser har småvågor sköljt över oss varje gång och blött ner oss rätt så mycket.

Landskapet har varit väldigt vackert att paddla genom!

Bounty är lite påverkad av kapsejsningen häromdagen. Hon blir numera lite småstressad när det kommer vågor mot oss. Inte alla typer av vågor dock. Bara dom som har att brytande läte.

Hittade en trevlig strand att stanna på för kvällen. Eller den sluttade för mycket för att jag skulle kunna tälta på den. Men på kullen ovanför hittade jag en tämligen platt fläck att slå upp tältet på!

När tältet var uppe tog jag och B en promenad. Riktigt härligt!

Rulla till toppen