26 maj 2021 kl 19 – Lina berättar om Fjällfararnas Vita band, 290 mil tur och retur (digital föreläsning)

Föreläsningen presenteras tillsammans med Bergans of Norway – stolt samarbetspartner som lottar ut en Bergans Helium och erbjuder 30% rabatt när du handlar utrustning i Bergans webbshop.

Lina kom nyligen hem från sin senaste tur – 290 mil och 69 dagar med hundspann längs Fjällfararnas vita band, tur och retur. Från Grövelsjön till Treriksröset och tillbaka. Lina har färdats längs Fjällfararnas vita och gröna band fler gånger än någon annan, sex gånger längs det vita och hittills en gång längs det gröna. En veteran längs svenska fjällkedjan med andra ord!

Hör Lina berätta om turglädje men också om utmaningar, både fysiska och psykiska, som man ställs inför ute på långa turer.
Hur ser planeringen och förberedelserna ut och vad äter man om man vistas upp till tre månader i sträck på vinterfjället?
Vad är Linas är framgångsrecept för att lyckas genomföra turen? Har hon någon favoritsträcka längs fjällkedjan?
Det är några av frågorna vi kommer få svar på.

Hennes föredrag och skildring med bilder och filmklipp kommer vara cirka 45 minuter långt med frågestund och möjlighet till interaktion. Lina kommer också berätta om framtiden och kommande projekt.Bergans är stolt partner till Lina och hennes äventyr sedan många år tillbaka och är mycket peppade på att höra henne berätta om hennes erfarenheter ute på långa turer.Tid: 26/5 kl. 19.00

Länk till webinariet erhålls efter anmälan, kontakta henrik@alvseal.se eller ring 0763-945909 om teknisk support önskas.

Kostnad: Föreläsningen kostar 100 kr per person och alla intäkter går till Linas nästa projekt och tur som är under planering. Som deltagare får du också möjlighet att stå med på Linas sändlista för utskick via epost som inspirerar till natur och friluftsliv på olika sätt.

Varmt välkomna önskar Lina Hallebratt och Bergans of Norway.

Rulla till toppen