Dag 14-15, Vega- Brönnöysund.

Sitter på ett matställe i Brönnöysund, hade hoppats på en natt på hotell eller liknande. Men här fanns inga hotell för hundägande gäster, eller det finns ett men det enda rummet de hade var redan upptaget.

Igår cyklade vi runt i flera timmar på Vega, vädret var inte så imponerande till en början, men till kvällen blev det riktigt fint! 🙂 48 kilometer cyklade jag totalt igår (10 september).
Sportaffären på Vega, vilken butik. Älskar små platser såsom Vega, för de har ofta butiker i små lokaler, men de har extremt mycket i dem! Fick tag i jättebra ”skor” till vega i skinn, direkt när hon fick dem på sig blev hon som en ny hund! Skönt att se. Nu är det tvättning av tassar med klorhexidin, smörjning av silonsalva och vila som gäller för min lilla fröken ett tag framöver. Det läker iaf fint!

hund i cyeklkärra, cykelkärra för hund
                   Vega med sina nya skor                   
skor för hund, hundskor

Vega, båthamn, Vega småbåthamn

 Båthamn

Enorma fiskskelett
enorma fiskskelett

Nammatj 2, tält månsken, hemtrevnad, tältliv

Hemtrevnad

Vacker kväll

vacker kväll, vega småbåtshamn
 Stor fullmåne
fullmåne

11 september

Vaknar till strålande sol! Underbart!
Gick ner på klipporna och satt mig för att äta frukost. Stekte pannkaka till frukost, något både jag och Vega älskar! Sen cyklade jag en runda (26 kilometer) med Vega i kärran på Vega. Vacker plats! Innan vi tog färjan från Igeröy till Horn. Varifrån vi cyklade 15 kilometer till Brönnöysund. Som Vegas fötter ser så fina ut nu, stannar vi inte kvar här utan cyklar vidare mot Vennesund för att slå läger i skogen 🙂

pannkaka på tur, trangiakök, stormkök

Pannkaka <3

hund och människa

bouvier des flandres, Vega
Världens bästa Vega på Vega
Vegaöyan

hav

livboj

hav

hund, färja, bouvier des flandres

2 reaktioner på ”Dag 14-15, Vega- Brönnöysund.”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen