Tromsö

Nu är det dags att uppdatera lite om vad som händer. De som följt med från starten har nog märkt att mitt uppehåll i Tromsö blev lite ”extra” långt. Men nu är jag i alla fall på väg. Jag åker till Kilpisjärvi idag och imorgon börjar jag trampa. Anledningen till att jag kom igång senare med cyklingen mot vad jag först tänkt beror enligt vissa på den s.k ”Svalbard-effekten”. Mao har jag träffat någon, någon som är väldigt speciell. Vi träffades i Pieskehaurestugan, han var på väg söderut och jag norrut. Och ja, det är samma person som gav mig sina stighudar 🙂 Han bor här uppe i Tromsö, så när jag kom hit träffades vi igen och det är början på det hela.
Nu ska jag och Vega cykla ensamma i två veckor, så kommer David och möter upp sen så ska vi cykla resten av vägen tillsammans.

De här dagarna (okej, veckorna) i Tromsö har varit helt fantastiska. Jag har bland annat fått umgås med Sara, Mikaela, Maja, Mattias, Emelie, David, fam Hartvigsen. Vega har omvandlats från en luffs till en bouvier med Elins hjälp. Vega har fått leka med ett av sina syskon, sin syster Peja. Vi hoppas på att få träffa fler syskon längs vägen! 🙂
Jag har mest legat på latsidan, men jag har även cyklat och promenerat runt lite här på ön.
Jag firade min födelsedag tillsammans med Sara, Mikaela och David, den 25 maj. Ni gjorde min kväll till något alldeles extra! <3

Så från och med nu kommer bloggen att uppdateras mer kontinuerligt igen.

 

Scroll to Top