Resan tredje dag med tåg

Sakta men säkert närmar vi oss vår slut destination med tåget.
Efter en god frukost i Köpenhamn letade vi oss till tågstationen och sen tåget som tog oss till Hamburg. Ett kort avbrott på tågresan på 45 minuter hade vi då vi var tvungna att kliva ut från tåget då vi var på färjan. I Hamburg bytte vi tåg till Köln. I Köln hade vi ett par timmars väntan så vi gick ut i värmen, för det är verkligen varmt och kollade runt lite i närområdena. Att hitta gräsfläckar utanför tågstationer är INTE det lättaste.
Från Köln åkte vi till Paris gare du Nord, därifrån tog vi metron till Paris, Montparnasse. Över en timme fick jag vandra omkring för att finna ett hotell som var ledigt och dessutom tillät hundar. Men nu sitter vi här i ett hotellrum. Skönt.
Har mött jättemånga trevliga människor idag och haft flera givande samtal. Trevligt.

Rulla till toppen