Jag har verkligen varit jättedålig på att uppdatera nu ett tag. Det är för att jag ännu inte tagit mig hela vägen hem. Men det gör jag förhoppningsvis idag. Tar tåget från Stockholm om några timmar. Så i helgen ska jag göra mitt yttersta för komma ikapp här på bloggen och lägga in bilder från HRP turen.

 

2 reaktioner på ””

  1. Hej hej! Det var faktiskt min mamma som tipsade mig om din blogg, så nu tittade jag in här tidigare idag och har sedan dess ssuttit och läst. OJ vad mycket fantastiskt du har gjort! Älskar att du reser med din hund! Det är precis vad jag själv vill göra. Har redan rest en del med min hund, då jag skaffade henne då jag bodde i Mexico, och då vi sedan färdades genom i princip hela USA för att sedan flaxa hem till Sverige, och det är en av de bästa resorna jag har gjort! Det är ju en helt annan grej att resa med hund. Du är verkligen ett stort föredömme, och vilken rolig blogg där man får följa med på dina äventyr! Jag ska läsa lite mer nu, men go you!

    1. Hej! Så kul att du också har rest runt med hund. Det är som du säger något helt annat! 🙂 Min önskan är att ta mig till USA och vandra med mina hundar i april. Håller på att kolla upp detaljer kring det just nu. Ha det gott!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen