Resan till Trieste

på väg från Östersund igår.

Då har vi kommit så pass långt att det är dags för turens första riktiga blogginlägg! : )

Redan kl 05.15 klev vi upp i morse och började dagen med en promenad längs Kungsholmen. En ljuvlig morgon, ett sovande Stockholm som sakta men säkert började att vakna till liv. Solen började försiktigt leta sig fram bakom husen. 
Det är inte bara och bara att resa så här med hundar ska gudarna veta. Jag kan inte klaga det minsta på vare sig Bounty eller Vega som båda skött sig exemplariskt i flygplan, på tåg, flygplatser och tågstationer. Resan blev verkligen lång. Kl 19.55 checkade vi in på hotellet i Trieste, så imorgon måste vi bara ta bussen i 20 min så kommer vi till den plats där leden börjar. 
Det som blev struligt för oss, eller lite komplicerat eller hur man nu väljer att se på saken (bortsett från att kånka på så mycket bagage, två hundburar, handbagage, ryggsäck, två hundar.. för det gick i grunden väldigt bra!)var när vi landade i Milano och skulle ta oss till centralstationen för att hitta ett tåg. Man fick visst inte ha stora hundar på bussen. Men det löste sig på det tråkiga sättet att Vega var tvungen att åka i lastutrymmet. Hon verkade dock inte ha tagit någon skada av det. 
Vid centralstationen hjälpte busschauffören (som alltså egentligen var supertrevlig) mig att hitta en man som höll på med bagageeskort. Kunde inte få bättre hjälp. Han skötte snacket med biljettmännen och han lotsade mig till rätt tåg. 

sjukt sliten och förkyld tjej…

6 reaktioner på ”Resan till Trieste”

  1. Pia Westergren

    Du får belöning för slitet snart! Ha en underbar vandring, och fota massor 😉

  2. Hoppas förkylningen blir bättre snart. Ha det nu så trevligt. Krama hundarna // Kersti

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top