Via-alpina dag 139

Dag: 139: Martini-Vallone
Dimman hade lättat när vi klev upp så nu kunde vi se vår omgivning! Vi gick ned de återstående höjdmetrarna till Serre, 1637 möh. Vi följde sedan en asfaltsväg bort till Chiosso. Där såg jag en kossa med de största horn jag någonsin sett! Vi vek så av in i skogen och försökte hitta det osynliga passet Colle S. Michelle, 1935 möh. Vi förstod aldrig när vi kom upp på det, men när det började att gå nedför så insåg vi att vi passerat det. Vi gick ned till Castiglione, 1469 möh. Medan vi satt där och fikade samt pratade med två gamla damer så började det att regna lite lätt. Som tur var så slutade det lagom till att vi började gå igen. Vi gick upp till 1942 möh innan vi vände och gick ned till Vallone, 1426 möh. Vi pratade med en kvinna på en bondgård och fick tälta intill den. När tälten var på plats så började det att regna igen. Vi gick ned till Ussolo, 1337 möh och tog en fika där samt köpte bröd. Sen återvände vi upp till tälten för att laga middag, spela lite munspel och lyssna till regnet mot tältdukarna. 

Scroll to Top