Cykel i Europa. Dag 18: Lelystad-Elsloo

Cykel i Europa. Dag 18: Lelystad-Elsloo
Idag fick vi vakna till en magisk gryning! Himlen var klar och solen färgade världen i ett gyllene sken. Det var extremt vacker cykling längs med havet som låg helt spegelblankt till att börja med. 
Hela dagen har varit solig. Luften är höstigt frisk. Jag bara älskar det! Vi har cyklat igenom några naturreservat idag med vacker natur samt sjöar fulla med svanar. Genom naturreservaten gick smala asfalterade cykelvägar, så fina att cykla på. Många stora gräsfält börjar vara täckta av fåglar som samlar ihop sig för att börja sin resa söderut. Känns konstigt att veta att hemma är det rätt så kallt och att marken börjar att vara vit. Här är gräset grönt och träden gula och röda. 
Jag får se hur länge till jag har cykelsällskap, Stepan ledsnade på riktigt idag och ledde cykeln i flera kilometer. Jag hoppas att det ska kännas annorlunda för honom imorgon, när det är en ny dag med nya möjligheter. 
Även i kväll lagade vi god mat på mitt primuskök. Vi köpte fullt med färska råvaror igår, mestadels rotsaker från Holland. Det är en av de saker jag älskar med att vara på tur, sitta på kvällen och laga mat, okej jag erkänner får äta mat. Mat smakar som bekant som allra bäst när man är ute!

Rulla till toppen