Cykel i Europa. Dag 17: Amsterdam-Lelystad

Cykel i Europa. Dag 17: Amsterdam-Lelystad
Efter några helt fantastiska dagar i Amsterdam cyklade vi idag vidare norrut. Hade jättetur med vädret medan vi var i Amsterdam, solsken varje dag! Rätt så kallt dock, men med varma kläder var inte det något problem. Vi åkte kanalbåt, var på museum, fikade på caféer, åt på restauranger, strosade runt i parker, träffade många trevliga människor och hade det allmänt bara bra : )
Idag var vädret däremot lite mera typiskt för årstiden, regn med andra ord. Men som det inte var något hällregn var det inget som störde. Vi följde mestadels kustremsan.  Dessa kustvägar är väldigt fina på ett sätt, men rätt så långtråkiga på ett annat. På ett ställe var det 16 km utan en endaste kurva! 
Jag gick in till ett postombud idag och sände hem allting som jag inte längre har användning av för att få ned vikten på packningen. Ryggsäcken, kängorna, stavarna var några av sakerna som fick åka. 
Medan vi letade efter en lämplig tältplats så fick vi skåda en underbart vacker solnedgång. Älskar solnedgångar och kanske ännu mer soluppgångar.

Rulla till toppen