Cykel i Europa. Dag 13: Schuiferskapelle-Vlissingen

Cykel i Europa. Dag 13: Schuiferskapelle-Vlissingen

Temperaturen har börjat krypa allt lägre och det gäller allt större del av dagarna. I morse när vi började trampa var det riktigt kyligt. Kylan här är så mycket råare mot kylan hemma och kryper därför längre in i märgen! Som tur är får man upp värmen bra när man rör på sig! Solen lyckades nästan leta sig genom molntäcket under vår lunchpaus också, ett stort plus! 
Vi lämnade Belgien idag för Nederländerna! Trots att dess tre länder som jag cyklat i ligger så nära varandra är det mycket som skiljer dem åt. Nybakat bröd från små bagerier i gathörnen, en fin vana från Frankrike som vi fått ge upp. Är en viktig sak som skiljer länderna från varandra. 
Hur stort det är att cykla i Nederländerna hade jag nog aldrig riktigt fattat förrän jag kom över gränsen. Allt är tillrättalagt för cyklister! Helt underbart. Vi cyklade upp till Breskens och tog färjan över till Vlissingen. Där tog vi in på en camping. Har haft en väldigt bra dag! : )

Rulla till toppen