Cykel i Europa. Dag 14: Vlissingen-Oudeland

Cykel i Europa. Dag 14: Vlissingen-Oudeland

Det var en riktigt kall natt. Eller det var runt nollan och allt för rått. Jag har inte kläder och sovsäck för det. Som tur är har jag hundarna att värma mig på. Utan dem hade jag nog inte kunnat sova en sekund i natt. 
Dagen fick i alla fall en bra början när campingens ägare kom med färska ägg till oss. Sen började vi cykla i det gråa vädret till Meddelburg där vi stannade till på en marknad och köpte holländska kakor och sedan till en bokaffär. Nu har vi en karta som räcker sista biten, alltså till Amsterdam. 
Det har blivit långa sträckor längs broar och  nån form av halvland mellan öar och halvöar. Väldigt fint. Iaf på slutet av dagen då dimman lättade så att vi fick se något : ) Skönt att ha solen som värmde igen!  
Att hitta tältplats i det fria är numera nästan bara att glömma. Att hitta tältplats på camping är inte mycket lättare. Det finns många campingar. Men i stort sett alla är stängda för säsongen. Men vi hade sådan tur när vi kom till camping Zuidhoek så blev vi bjudna på en gratisnatt i en stuga av den trevliga ägaren.

Rulla till toppen