19/8-15 Rostahytta-ner i Rostadalen-Rostahytta, 14 km

19/8-15 Rostahytta-ner i Rostadalen-Rostahytta, 14 km

Fjällfararnas gröna band: dag 3
Julias skor var totalt förstörda. Hela sulan lossnade. Ibland ska man ha tur, tur i oturen. Det hade vi idag. Norska stugor har inte stugvärdar så som svenska stugor har. Men dom har någon som kommer och tittar till dom nu och då. Alf och hans fina fru hade varit i stugan ett par dagar och skulle gå ner till sin bil idag och dom erbjöd sig att skjutsa mig och Julia till Bardefors där Julia kunde köpa ett par nya. Så på förmiddagen vandrade jag och Julia med dom ner till parkeringen. En väldigt vacker vandring genom dalgången! Så åkte vi in till samhället 60-70 km bort. Julia hittade ett par kängor och vi hittade en orange keps till Richard för att vara säker på att hitta honom lättare om vi tappar bort honom igen. Sen handlade vi ännu mer skavsårsprylar på apoteket och mer mat. Sen fick vi skjuts hela vägen tillbaka. Vilka räddande änglar!!! Hade vi inte mött dom vet jag inte vad vi skulle ha gjort.. Vi hade en väldigt rolig dag tillsammans med dom med väldigt mycket skratt! 
Tillbaka på bilparkeringen i Rostadalen vandrade vi dom 6-7 km tillbaka till Rostahytta där Richard och hundarna väntade. Hundarna blev överlyckliga över att vi kom tillbaka 🙂 På vägen upp så mötte vi Trond som vi sen åt tillsammans med i stugan. Det blev en trevlig kväll med gitarr, munspel samt skönsång från Vega! 

1 reaktion på ”19/8-15 Rostahytta-ner i Rostadalen-Rostahytta, 14 km”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top