13/10-15 Norra Bottenvallen-Vålådalen, 14 km

13/10-15 Norra Bottenvallen-Vålådalen, 14 km

Fjällfararnas gröna band: dag 58
Jag och Julia sov oförskämt bra i natt medan Gerda och Laura var vakna större delen av den. Bra liggunderlag ger verkligen en bättre tältupplevelse. Morgonen var vacker och solen färgade dom kringliggande fjällen röda. 
Vi gick upp till Ottfjällets vindskydd. Bitvis var det rätt så brant speciellt genom skogen. Men det gjorde också att höjdmeterna gick rätt så fort, så att vi snart fick en vacker utsikt var gång vi vände oss om! Jag gillade vandringen upp. Att vädret var strålande gjorde det vackra ännu vackrare! 
Efter att ha lunchat i vindskyddet som ligger på över 1100 möh gick vi ner till Vålådalen. Denna sida av fjället var mindre brant och därmed lättare att gå på. 
Ett stort tack till Gerda och Laura för fina dagar! Tack Gerda och Janne för allt! 

1 reaktion på ”13/10-15 Norra Bottenvallen-Vålådalen, 14 km”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen