Pacific Crest Trail, dag 118

Pacific Crest Trail, dag 118
strax utanför Obsidian-lavafält: 17 km
PCT mile: 1982

26 augusti 2016

10 Miles till turistvägen mot Sisters där vi liftar. Lavafält runt omkring. Trail Angel vid vägen ger oss Gaitorade. Vi möter också en extremt fotbollskunnig vandrare som är på väg att lifta till Eugene. Han känner till flera allsvenska lag och spelare trots att han är från Bayarea, SAN Fransisco.

Vi får lift efter en timme. Vi äter på ett burgarställe och dricker milkshake. Går mot
postkontoret, men får lift sista biten av en kvinna som stannar och erbjuder oss skjuts, hon informerar oss allt som vi kan behöva veta, vart vi hittar vad osv. Fixar med bounceboxen som skickas vidare till Cascade Locks vid Washingtongränsen. Hittar mängder med superbra mat i hiker boxen som posten tar hand om. Behöver endast köpa gas, snacks och frukostmat efter det.

Tillbakatransport till leden blir en bergochdalbanefärd i hög fart på ett pickup-flak. En kall öl ges av föraren vid avstigning (Sistersbrygd!). Vi går över lavafält nån mile och tältar mitt i det i en skogsdunge.

image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *