Karpaterna, Dag 80

Karpaterna

Dag 80: Brezoi-Varful Valeanu

21 september 2017

Vi lämnade Brezoi i ottan och gick längs med vägen till Valea lui Stan. Därifrån började vi gå upp mot bergen igen. Vädret har inte varit strålande idag. Men inte heller fullt så dåligt som utlovat. Några skurar har kommit och gått under dagen, men sen på kvällen blev det ihållande.

Vi startade på 350 möh så det blev många meters stigning innan vi var uppe på berget igen. Jag tror att jag sagt det förut men höjdmetrar i skogen känns mycket längre mot höjdmetrar på kalfjäll.

Vega och Bounty är pigga och glada. Jag har också börjat känna mig pigg. Tyvärr har jag insett att jag inte kommer att hinna så långt som jag först tänkt då jag måste resa tillbaka till Sverige senast den sista denna månad.

Vi tältade 200 höjdmeter nedanför berget
Varful Valeanu, 1858 möh.

Långa dagar ger korta texter.

1 reaktion på ”Karpaterna, Dag 80”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top