European Long Distance Path E4 Kreta,dag 20

Dag 20: Lissos-Elafonisi, 30 km

Vilken morgon! Jag har sagt det förut och säger det igen och kommer att upprepa det fler gånger. Jag älskar morgonen! Började dagen med att vandra genom resterna av Lissos och gick sen genom ett vackert landskap till Paleochora. Bitvis längs stigar som gick längs branta sidor som stupade mot havet.
I Paleochora åt vi en andra frukost på ett mycket trevligt ställe. Skaffade sen en hundbur att ha till hemresan. (Man måste ha hunden i bur på bussarna här). Som tur var kunde man vika ihop den så att den inte tog så mycket plats.
Vandringen från Paleochora var dryg. Den gick längs bilvägen och var stundtals hårt trafikerad. Värmen var under närmaste olidlig. Så skönt när vi kom bort från den vägen efter ett par timmar. Sen blev stigen och miljön bara vackrare och vackrare tills vi nådde ett sandigt paradis i Elafonisi där flera turister valt att slå läger.
Rulla till toppen