European Long Distance Path E4 Kreta,dag 21

Dag 21: Elafonisi-Chrisoskalitisa, 8 km

19 dagar och 500 km senare har jag och Bounty korsat hela Kreta till fots. Dagens vandring gick till stor del över taggbuskefält. Stigen var ofta svår att hitta pga att den var övervuxen. Benen rispades ytterligare lite till. Känslan att komma fram till klostret var märklig. Hade inte hunnit ställe in mig på att redan vara framme och skulle helst vilja vandra lite till.
Vandringen har minst sagt varit genom olika terrängtyper. Har mött många trevliga människor här på ön och i största allmänhet överraskats positivt över vad denna ö hade att erbjuda. Har även ätit mycket god mat och druckit stora mängder lemonad. Det var väldigt trevligt att få sällskap i 5 dagar. Åkte som 29 åring, men nu kommer jag hem som en 30 åring.
Rulla till toppen