Vita bandet dag 33

Vita bandet dag 33
Tärnasjöstugorna, 0 km
Kan säkerhetsstugan vid Tärnasjöstugorna kanske vara den drömmigasye platsen att bli instormad på? Till skillnad från dom flesta av dom andra STFs stugornas små säkerhetsrum är det här en hel stuga som ägs av länsstyrelsen, men nyttjas av STF under säsong.
Vi fick en väldigt bra dag i och vid stugan. Jag älskar verkligen vedhuggning! Måste komma ihåg att önska mig en huggkubbe till jul 🙂 Både jag och Mette läste i våra böcker en stor del av dagen. Jag blev dock mer och mer irriterad över min bok, varför har man upprepat så mycket från den förra?! Tills att jag insåg att man inte upprepat från den förra.. jag hade redan läst halva denna sist vi var inblåsta. Efter det blev det mycket trevligare att läsa.
Jag blandade i ordning små brödmixer innan jag drog ut för att kunna göra stekpannebröd och Mette hade med sig äggpulver. Vi blandade brödmixen med äggpulvret samt med gröt- och vällingpulver. Resultatet. Sjukt goda pannkakor! Pannkakorna serverades med sylten som jag hade torkat. Den blir verkligen helt perfekt när man tillsätter hett vatten och låter den stå en halvtimme eller så (man måste röra nån gång under tiden).
Rulla till toppen