Havspaddlarnas blå band, dag 52

Havspaddlarnas blå band, dag 52

Bastuskäret-Västerviken, 9 km
Regnet höll i sig hela dagen igår och även när jag packade samman allt. Började paddla och det gick till en början rätt så bra då några småöar bjöd på lä. Men så snart jag passerade Kungsön möttes jag av stora vågor. Det var inte längre så mycket nordlig vind kvar, men sjögången var det. Det blev allt svårare att ta sig fram. När jag var nere i vågdalarna såg jag inte land. Jag började att må illa. Riktigt illa. Till sist kastade jag upp. Det är svårare än man tror att göra det i en kajak! Man kan inte kasta sig över kanten för mycket för då välter man. Ta i för att få ur sig allt och samtidigt hålla balansen. Men det gick bra.
När jag fick syn på två bilar i Västerviken. Blev av någon anledning väldigt glad över att se dom. Fick en känsla av att där det finns bilar kan man gå i land. Inte helt logiskt men det fungerade här. Mötte ett supertrevligt par som lät mig slå upp tältet på deras tomt. Eftermiddagen började att känns  lång, så jag tog en långpromenad. Så skönt att känna benen arbeta lite!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rulla till toppen