Havspaddlarnas blå band, dag 53

Havspaddlarnas blå band, dag 53

Västerviken-Bjuröklubb, 43 km
Jag kände mig snuvad på konfekten idag. SMHI som jag ser som mina vädergudar och dom som avgör vilket väder det blir lovade igår kväll sydliga vindar och växlande molnighet, men inget regn. Det dom tyckte passade bra att ge i födelsedagspresent blev nordlig vind och regn samt 4 plusgrader..
Sakta men säkert kom jag ändå framåt med en kropp som kändes ovanligt pigg. Iaf till en början. Men efter att ha skippat en riktig lunchpaus blev den segare. Men att försöka sitta still på land var det alldeles för kallt för.
Så snart jag passerade Grundskatan ändrades vädret helt. Molen skingrade sig och vattnet blev allt mer stilla.
I hamnen vid Bjuröklubb mötte jag fyra supertrevliga män som hyrde själva fyren över helgen. Jag blev ditbjuden och bjöds på riktigt god mat och vita viner. Jag är så glad och tacksam över att dom lät mig hänga med dom under kvällen. Det blev mycket skratt och vipps så började det mesta kännas lite bättre. Det var också väldigt fint att få fira födelsedagen med sällskap!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WT

2 reaktioner på ”Havspaddlarnas blå band, dag 53”

  1. Staffan Gustavsson

    Grattis på bemärkelsedagen! Skönt att du slapp att fira den i ensamhet! 👨‍👨‍👧‍👦

  2. Raymond Bergmark

    Sent grattis på födelsedagen! Förstår verkligen att det kändes bra att fira den i sällskap!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen