Havspaddlarnas blå band, dag 55

Havspaddlarnas blå band, dag 55

Hamnskäret-Bondön, 46 km
Vaknade till en helt underbar dag! Älskar vackra mornar. Eller jag älskar alla mornar, men speciellt dom vackra. Att få paddla över Byskefjärden i stilla vatten var verkligen helt underbart och väldigt vackert!
Jag paddlade över till Tåmsvarten. Visade sig att jag hade väldig tur. För hela helgen hade det varit skjutövning här.
Framme vid Tåmsvarten så började det att blåsa lite. Från syd! Äntligen lite medvind. Så över Tåmfjärden och Åbyfjärden gick det av bara farten. Ute på Orrholmsudden mötte Niclas upp. Så trevligt! Han bjöd på fika och trevligt sällskap.
Paddlade på Busköns insida och sen ut till Notnäsudden. På vägen dit, vände vinden och började istället att komma mot mig. Jag paddlade vidare i lätt motvind till Jävrehatten och där vände vinden igen. Nu fick jag åter medvind. Men lite för mycket, vilket resulterade i lite för stora medvindsvågor. Dom är inte heller helt lätta att ta sig fram genom.
Vid Bondön mötte Lasse upp. Så roligt att få träffa honom igen! Vi åkte hem till honom och Gertrud och där blev jag ordentligt bortskämd med massa mat! Jag mår så mycket bättre och känner mig mycket gladare igen efter att ha mött flera fina människor under kort period. Att vara ute ensam är inte helt enkelt alla dagar. I regel är det inga konstigheter, men i perioder är det lite jobbigt. Speciellt när saknaden av hundarna känns för stor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rulla till toppen