Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 15

Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 15
Pooskeri ylempi-Herrainpäivät, 31 km
Dagsform. Det här med dagsform. Ena dagen kan man känna sig helt ostoppbar, andra så trött och seg. Idag var det en av det senare slaget. I regel går det bättre bara man kommer igång. Det gjorde det idag också. Men samtidigt som kroppen började att kännas piggare så drog en allt tjockare dimma in. Framme vid Reveli började det bli trixigare med orienteringen. Kunde inte släppa blicken från kompassen för då tappade jag riktningen helt. Blir lite illamående när jag tappar känslan för vad som finns vart. När allt bara är grått.
Tog korta etapper i taget. Allt tar så mycket längre tid när man inte kan paddla fritt utan behöver ha koll på var man är hela tiden. Jag försökte hålla mig så långt borta från farleder som möjligt för att minimera risken att stöta på båtar i dimman. Vid Iso-Katava började det att kännas lite obehagligt iom att där dök det upp båtar ut dimman från alla möjliga håll. Höll mig så nära land som möjligt. Men jag gav upp paddlingsdagen vid Herrainpäivat pga dimman.
Hur länge önskar ni följa med?
Rulla till toppen