Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 20

Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 20
Ruskialuoto-Sandskäret, 67 km
Glad midsommar!
Så jäkla skönt det kändes att få vakna till en stilla morgon. Kändes som at det var evigheter sedan sist. Det är förmodligen en känsla som inte alls stämmer.. Världen var inbäddad i ett tunt lager med dimma. Vilket fick den att kännas ännu lugnare. Jag hade flera fina fågelobservationer på morgonen. Örnar är verkligen mäktiga djur!
Jag jag paddlat genom ett av dom absolut vackraste områdena jag varit i sen jag startade för 80 dagar sedan! Jag ha verkligen njutit av att få titta på allt det vackra. Det har även många andra båtar gjort. Tror inte att 100 segelbåtar stoppar. Plus kanske lika många motorbåtar. Extra många var det vid farleden som går in till Åbo.
Jag paddlade in i en vass och knöt mig en midsommarkrans. Lite traditionellt firande måste man allt unna sig 🙂
Under förmiddagen blåste det upp en västlig vind. Som under dagen blev allt mer sydlig. Det var stundtals tungt att ta sig framåt. Väldigt tungt och jag fick kämpa för varje meter.
Tältar ute på en ö som jag har helt för mig själv. Känns idylliskt!
Rulla till toppen