Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 19

Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 19
Munakari-Ruskialuoto, 40 km
Ännu en dag med frisk sydlig vind. Så jäkla tungt att paddla. Stannade jag upp korta stunder för att titta på ex kartan så började kajaken att driva bakåt direkt. Fick frågan för ett tag sedan hur jag håller motivationen uppe när jag har ex motvind. Så länge jag paddlar är jag så inne i det att det går bra. Men vid paus och startdags är det ibland lite svårare. Men då får man ta en extra chokladbit eller starta favoritmusiken så känns det i regel bättre.
Från en dag till en annan så har skärgården fyllts med folk. Det är mängder med båtar ute och man ser folk i var och varannan stuga.
När jag stannade för lunch hade jag inte kommit långt. Tog en 4 timmar lång paus på en liten ö som jag hade för mig själv. Det var skönt att ligga i lä.
Resten av dagen fick trögt den med. De blåste mycket mer mot vad prognosen lovat mig. Kanske det dubbla. Flaggor och vimplar stod rätt ut från sina stänger idag med. Men snart måste det vända!
Bounty har varit till veterinär idag. Så bara jag kommer till Tallinn kan hon möta upp! Längtar!

DCIM101GOPROG0181179.JPG

DCIM100GOPROG0161053.JPG
DCIM100GOPROG0161069.JPG
DCIM100GOPROG0161073.JPG
Rulla till toppen