Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 22

Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 22
Märaskär-Ekenäs, 38 km
Fick en väldigt fin start på dagen i form av en vacker svanfamilj utanför tältet. Satt länge och beundrare dom. Den lilla dunbollen till unge var så söt.
Paddlade sen iväg i perfekt paddelväder. Lätt medvind! Jag kände mig så lycklig! Känns speciellt att huvudriktningen nu är ostlig.
Paddlade på fram till Tvärminneön innan jag vek av norrut. Strax efter att jag vek av så vände vinden. Till sydvästlig. Alltså fortsatte jag att ha medvind!
Paddlade upp till den pittoreska sommaridyllen Ekenäs. Där väntade delar av Mettes familj med ett varmt välkomnande. Jag blev bjuden på restaurang och fick sen följa med dom hem. Fick en supertrevlig kväll tillsammans med dom. God mat, trevligt sällskap och bastu. Ett perfekt sätt att återladda sina batterier!

Rulla till toppen