Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 23

Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 23
Ekenäs-Ö Långö, 49 km
Fick en lugn och skön morgon hemma hos familjen Pökelmann. Jag och Kira åkte sen till Fiskars och hade en mycket trevlig förmiddag där innan jag fick skjuts tillbaka till kajaken i Ekenäs på eftermiddagen.
Paddlade iväg i rak västlig vind. Som gav vågor rätt från sidan. Men bara för en kort stund. Så snart jag kom till Gåsöre och paddlade på dess insida så blev det totalt stilla när jag paddlade genom den lilla kanalen genom vass och sen sagolik skog. Paddlade sen till Jomalvikskanalen. Så färden över lugnt vatten fortsatte. Därefter fortsatte jag österut genom innerskärgården och hade medvind. Det är en vacker sträcka! Hade medvind helt tills jag började paddla mot Barösund mellan Barölandet och Orslandet. Även den sträckan var väldigt vacker att paddla genom. Liksom resten av dagen.
Efter att ha rundat Orslandet och kom till Älgsjölandet fick jag åter lätt medvind. Det har varit så skönt att få paddla genom perfekta förhållanden idag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rulla till toppen