Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 27

Långfärdspaddlarnas blåvita band, dag 27
Lounatniemi-Saunamaa, 29 km
Hård motvind och sidvind precis hela dagen. Har försökt att paddla så skyddat som möjligt, men stundtals var känslan att vara fast på ett löpband. Misstänker att den faktiska distansen blev mycket längre pga avdriften.
Jag började med att ta mig mot norra delen av Mussola för att sen paddla genom staden. Nån kortare sträcka var så pass skyddad att just den gick smärtfritt, men dom allra flesta var så sjukt tunga. Så när jag kom fram till Äijänniemen uimaranta gick jag iland på den härliga stranden för att vänta ut vinden något. Slutade med att jag lade mig i skuggan och sov ett par timmar. När jag sen fortsatte hade vinden inte avtagit, men jag hade iaf mer energi. Tog mig ett gäng kilometrar till innan jag gav upp. Nya tag imorn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAn
Rulla till toppen