Långfärdspaddling, dag 92

Långfärdspaddling, dag 92
Kaivokari-Furuholmen, 13 km
Det har varit hårda västliga vindar idag igen. Så jag sköt på paddelstarten. Först till 10, sen till 12 men kom inte iväg förrän kl. 17. För tvärtemot vad prognosen lovade så avtog aldrig vinden. Tvärtom. Den tilltog under hela för- och eftermiddagen. Vid 17 hade den dock mojnat något och var nere på 8 m/s. Det gick trögt att ta sig framåt. Jag satte upp korta delmål till olika öar. Kändes alltid bra att nå dom och belönas med en kortare sträcka i lä. Men när jag nådde Stora Korpholmen tilltog vinden i styrka igen och ännu mer när jag nådde fram till lilla ön Rönn. Så det var bara att ge upp paddelplanerna för dagen. Paddla över till den fantastiskt trevliga ön Furuholmen. Fick en trevlig kväll där. Hoppas på bättre väderlycka imorn!
Hur lång tycker du att denna kajakresa ska bli? Vill du vara med och göra den lite längre? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *