Långfärdspaddling, dag 103

Långfärdspaddling, dag 103
Saareküla-Roomassaare sadam, 53 km
Vaknade till en vacker dag. Vacker eller inte säger Bounty så vill jag sova mer. B är väldigt morgontrött. Så när jag packar samman allt så lägger hon sig först i ena kassen som jag bär alla prylar i och sen i ena packluckan då hon kan ligga mjukt på mina jackor där. Hon är inte dum!
Paddlade iväg på stilla vatten till tornet Laidunina. Jag gillar känslan att ha landmärken att orientera mot! Det kändes också bra att få starta lugnt som jag är rätt så förkyld nu. Känner av förkylningssymptom i öron, ögon, näsa och hals.
Sen paddlade jag från udde till udde. Det var inga som helst konstigheter. Började att blåsa på förmiddagen. Så fick paddla resten av dagen i olika grader av motvind. Prognosen lovade en dag med uppehållsväder. Jag och Bounty hamnade mitt i ett åskoväder utanför flygplatsen Nässuma lennuväli. Inte alls roligt när det blixtrar runt omkring en. Bounty blev inte rädd för åskan. Men hon ogillar regn och regnet öste fullkomligt ner. Hon lämnade därför sin korg och kröp istället ihop intill min rygg.
Jag gick iland i hamnen Roomsaare sadam och bestämde mig för att stanna där. En trevlig gästhamn! Jag hade turen att få lift, av en trevlig man, in till själva samhället för att handla mat. Han skjutsade sen tillbaka mig till hamnen. Så tacksam över det då förkylningen gör att jag känner mig sliten.
Tog en härlig dusch på kvällen innan jag kröp ner i säcken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *