Långfärdspaddling, dag 105

Långfärdspaddling, dag 105
Keskranna-Sõrve sääre, 40 km
All sömn har gjort underverk. Som en ny människa idag. Förkylningen är kvar, men symtomen är mindre. Det ösregnade hela natten. Mysigt att ligga och lyssna på smattrandet mot tältduken. Iaf så länge som man inte behöver kliva upp. Jag och Bounty tog därför en långsam morgon och väntade ut regnet.
Gammal sjö låg kvar och det var lite trixigt att komma i kajaken utan att fylla den med vatten när det väl vad dags att börja paddla. Men så snart vi båda var i och kommit en bit från land blev det bra. I nära på helt vindstilla så paddlade vi sen söderut. Vi tog oss hela vägen till Mõntu Sadam innan vi stannade för lunch. Det mest för att jag inte hittade något lämpligt lunchställe innan den hamnen. Men det var så fint att det blev så. Träffade nämligen ett trevligt svenskt par som hade seglat dit från Sverige. Fick en väldigt fin eftermiddag tillsammans med dom med bra samtal. Gav mycket ny energi.
Sen paddlade jag och Bounty den sista sträckan ner till spetsen av Saaremaas sydligaste udde. Slog upp tältet och blickade ut mot havet. Lettland syns ännu inte till. Imorn ska jag paddla över dit. Lite drygt 30 km med öppet vatten.

DCIM101GOPROG0251655.JPG

DCIM101GOPROG0261693.JPG

DCIM101GOPROG0271730.JPG

DCIM101GOPROG0281745.JPG

DCIM101GOPROG0281759.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *