Cykel mot svarta havet dag 3

Cykel mot svarta havet dag 3

3 km innan Sjösa-Hästhagsberget, 50 km
En gren föll från en träd och landade på tältet i natt. Jag vaknade av det med panik. Skrek rätt ut och fylldes med så mycket skräck att jag kräktes. För varje gång jag tältar nu kommer det att gå lättare. Jag längtar tills den dagen då det kommer att kännas som innan överfallet. Lyckades somna om efter nån timme och när jag sen vaknade på morgonen kändes det bra igen.
Har haft en helt fantastisk dag! Började med att cykla in till Nyköping. Efter Sjösa fanns en cykelväg avskild från huvudvägen så hundarna kunde gå lösa. Asta har blivit väldigt duktig! 
Inne i Nyköping träffade jag Thomas, som fixat min cykel till toppskick, och hans fru. Fick en trevlig fikastund tillsammans med dom! Att träffa fina människor fyller mig med såna härliga känslor. Det måste vara bland det bästa med att tura!
Det är i det närmaste magiskt att cykla genom dessa vackra höstfärger. Speciellt dagar som denna då solen lyst på oss! 
Bounty är duktig som vanligt och får välja själv om hon ska gå lös bredvid alt bakom kajaken eller sitta uppe på den. Asta blir allt bättre som turhund för varje dag. Är imponerad över den tjejen! Hon får alternera mellan att springa lös och sitta fast vid cykeln beroende på hur vältrafikerad vägen är och sitta i buren uppe på kajaken. Hon säger själv till när hon ledsnat på att vila och vill gå själv igen. Oftast efter ungefär två timmar. 
Vi har rört oss längs lite olika typer av vägar idag. Smala ringlande asfaltsvägar, grusvägar, cykelbanor och helt vanliga vägar. Terrängen har växlat den med. Ofta var den rätt så kuperad med småbackar upp och ned. Säger som tidigare, ska bli skönt att bli starkare så att det går lättare uppför!
I natt tältar igen. 

Rulla till toppen